Gezonde voedings producten

Wie ben ik?

Mijn naam is Diane Brouwer en woon sinds 2001 in Vianen. Zelf ben ik geboren in de provincie Gelderland. Mijn ouders verhuisden in mijn jeugd op een gegeven moment naar de provincie Utrecht. Daar leerde ik mijn partner kennen en zijn we gaan samenwonen in Vianen. Inmiddels zijn er kinderen en een hond bijgekomen. We zijn een sportief gezin en vinden gezonde voeding belangrijk, maar we houden er ook van om af en toe iets lekkers te eten. Hoe mooi is het als je lekker in je vel zit door een goede balans in je eet- en leefpatroon.

foto van gewichtsconsulente Diane Brouwer

Hoe ben ik gewichtsconsulente geworden?

Een aantal jaren kende ik zelf het jojo-effect van aankomen en afvallen. Ik had het idee dat ik niet zoveel verkeerde dingen at. Daarom ben ik op onderzoek uitgegaan, door een opleiding te volgen over een gezonde leefstijl. Tijdens de opleiding leerde ik veel en zag ik zelf in waar mijn probleem lag. Ik werd erdoor gestimuleerd om hier meer mee te gaan doen. Ik wil graag mensen helpen/stimuleren en adviseren bij het verbeteren van hun voedingspatroon om zo hun eigen doelstelling te behalen. De opleiding BGN-gewichtsconsulente heb ik in 2020 met succes afgerond. Hier ben ik trots op. Ik zal vervolg studies gaan doen, vakliteratuur lezen, workshop etc.. volgen om mijn kennis uit te breiden en up to date te blijven.

Ervaring van mijn cliënten

Michel

Diane heeft mij geholpen om de focus te krijgen op een evenwichtig eetpatroon. Na de eerste gesprekken werd duidelijk wat mijn valkuilen waren, waardoor mijn gewicht langzaam gestegen was. Met kleine aanpassingen en duidelijke aanwijzingen voor gezonde tussendoortjes en gerechten heb ik mijn streefgewicht weer bereikt, welke al ruim een jaar stabiel is.

Sylvie

Mijn ervaring met een gewichtsconsulente Diane heb ik als positief ervaren. Het is fijn om een luisterend en begrijpend oor te hebben en dat er geen strikte leefregels worden opgelegd, maar dat ik gemotiveerd word om de juiste keuzes te maken. Je hebt me geleerd hoe ik de ´zondig-momentjes´ kan compenseren door de dag erna weer het gezonde patroon op te pakken. Zo heb ik niet het gevoel dat ik op dieet ben, maar mijn eetpatroon voor lange duur aanpas. Je hebt mij bewuster gemaakt van de juiste product keuzes.

2022 FoodcareDB